Stiri si Evenimente
Targu Mures
  Home
  Despre Event Consult
  Servicii de consultanta
  Ce ne recomanda?
  Parteneri
  Diaspora
  Stiri si evenimente
  Contact  stiri-si-evenimente Stiri si evenimente
 
26-04-2013
Masura 121 pentru ferme de familie

Ministerul Agriculturii intentioneaza sa modifice masura 121 referitoare la modernizarea exploatatiilor agricole din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala pentru a crea 1.000 de ferme de familie prin finantarea cu 50.000 de euro/ferma, a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.
“Masura 121si schimbarea pe care vrem sa o facem este in curs de negociere la Autoritatea de management. Acolo vrem sa cream conceptul de ferma de familie si mai avem la dispozitie 50 de milioane de euro pe care vrem sa ii punem la bataie astfel incat sa cream 1.000 de ferme prin finantare maxima de 50.000 de euro. Vrem sa dam posibilitatea celor care lucreaza sau vor sa lucreze in mediul rural, dar care sunt undeva la limita subzistentei. Vor fi proiecte pe trei categorii: de productie vegetala, zootehnica si horticola”, a declarat Constantin.
Potrivit acestuia, finantarile se vor adresa celor care sunt pe productie, care au deja 3-5 capete de vaci cu lapte sau altceva si care vor sa dezvolte afacerea pana la limita minima pentru piata, de 15-20 de capete. sursa: Agerpres

Concepere si realizare ITself DDB
© Copyright Event Consult
Toate drepturile rezervate.